Suunnittelin jo lopettavani Genoveevan kasvatuksen. Mutta ehkä tätäkin henkireikää voi edelleen hyödyntää. Monta kertaa olen saanut hyviä vinkkejä ja tukea, eikä kaikki kaadu miehen niskaan.

Lapseni TET eli työelämään tutustumisjakso saa nyt harmaat hiukset kasvamaan päähäni.

Kaksi viikkoa pitäisi olla tetissä tämän 9- luokkalaisen. Hänen pyynnöstään järjestin työpaikaltani tet- jakson. Sato tässä:
- sunnuntai-iltana jo alkoi kahaa kivistää ja oli ripuli (tosiin en havainnut vessassa käyntejä), ma aamusta maha kipeä, ei päässyt lapsi mihinkään, paitsi iltapäivästä mopoilemaan.
- tiistain meni ihan ok
- keskiviikko: poikaa ei sanut sängystä ylös, lopulta puki vaatteet ja jäi sitten sänkyyn makaamaan. Lopulta kiukustuin, lähtökin oli 20 minuuttia myöhässä ja aloin huutaa. Pentu siihen, että en lähde mihinkään kun huudat. Sanoin että tuon auton asunnon eteen, ja siinä vaiheessa autoon ja matkaan. Autoa parkkipaikalta hakiessani pentu pomppasi mopon selkään ja katosi.

Tänään selitti: ei minulla ole motivaatiota tettiin kun siitä ei saa palkkaakaan. Voi kissan viikset. Tämä on tätä ollako vai eikö olla- aspergerlapsen äidin elämää. Vai olisko tällä kertaa kyseessä tavallinen kurittomuus johon auttais vanha kunnon selkäsauna. Ainakin tänään ajoittain on tuntunut siltä.